SPOKEN WORD

Door Serayo Semedo Moreira

Tijdens de opening van de expositie STADSPARELS heeft Serayo Semedo Moreira een prachtig Spoken Word gedaan over onze expositie. Het is geïnspireerd op de geschreven teksten van Jewel.Rotterdan over Stadsparels en zijn eigen ervaringen in de stad Rotterdam. 

@serayo

 

 

“Serayo Semedo Moreira is een Spoken Word artiest die, uit liefde voor de kunstvorm, zijn stem wil gebruiken om positieve veranderingen teweeg te brengen en een spiegel voor de huidige maatschappij te houden door middel van actuele onderwerpen aan te snijden.


Met zijn Surinaamse & Kaapverdiaanse roots is deze geboren en getogen Rotterdammer een product van multiculturaliteit, hetgeen hem altijd bewust heeft gemaakt van zijn positie in onze diverse bruisende Nederland.


Zijn competenties heeft hij weten te vergroten op de Theaterschool Rotterdam en sindsdien is zijn liefde voor performen & dichtkunst sterk gegroeid. Als voormalig stotteraar is hij het levend bewijs dat, door hardwerken en geloof in jezelf, je stoornis kan ombuigen naar je talent.” 

Locatie:

De Wasserij
Sint-Agathastraat 54
3037 SH Rotterdam

https://dewasserij.cc/

JEWEL.ROTTERDAM 2023 wordt mede mogelijk gemaakt door: