EXPOSITIE SIERADEN

OBJECT 2022

 

Jewel.Rotterdam presenteert 19, 20, 21 & 22 mei Rotterdamse sieraadontwerpers. Tijdens Rotterdam Art Week 2022 zijn hun collecties te zien bij OBJECT, een uniek pop-op platform voor designlabels in het HAKA-gebouw in het M4H gebied. De 28 ontwerpers en 2 studenten maken unica, sieraden in oplage, klassiek en autonoom werk, in sterk uiteenlopende stijlen en materialen. De één exposeert internationaal in musea en galerieën, de ander werkt in de luwte van de stad en verkoopt via webshops of heeft een winkel in Rotterdam. Daarnaast ontwerpen zij, speciaal voor deze gelegenheid, een sieraad voor de man.

 

De sieraadontwerpers Kirsten Spuijbroek, Judith Schwendener en Iris Nieuwenburg tekenen voor de vormgeving van de expositie.

 


OBJECT is een uniek pop-up platform voor designlabels, bekende ontwerpers en aanstormende talenten; werkzaam in uiteenlopende designdisciplines en met verschillende materialen. OBJECT begeeft zich op het snijvlak van design, crafts, mode, architectuur en kunst en is een must see voor mensen op zoek naar interieurinspiratie, designliefhebbers, vakgenoten en verzamelaars.

LOCATIE:

OBJECT
HAKA-gebouw MH4
Vierhavensstraat 40
3029 BE Rotterdam

https://objectrotterdam.com/

Data & openingstijden:
20 t/m 22 mei 2022,
dagelijks 10 – 18 uur

Entreekosten:

€15,-, vrije toegang voor kinderen onder 12

Let op:

  • Honden zijn niet toegestaan i.v.m. de kwetsbare objecten
  • Het HAKA-gebouw is niet goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mensen die slecht ter been zijn.

Bereikbaarheid:
Het HAKA-gebouw ligt centraal tussen de binnenstad en de Van Nelle Fabriek en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bezoekers kunnen vrij parkeren aan de Keileweg, om de hoek van het HAKA-gebouw. Betaalde parkeergelegenheid is beschikbaar aan de overzijde van de locatie bij de Interparking Bigshops. Metrolijnen A, B en C, tram 4, 8, 21, 23, 24 en bus 42 stoppen bij het Marconiplein, vanaf daar is het slechts een paar minuten lopen

Sponsoring: Stout Perspex BV, Rotterdam