RESTAURANT RENILDE

Sieraden worden gedragen

 

Van 19 t/m 22 mei 2022 draagt het bedienend personeel van restaurant Renilde in het DEPOT Boijmans Van Beuningen sieraden van de ontwerpers tijdens hun werk.

 

Als bezoekers van het depot de lift naar de zesde verdieping nemen, wacht hen -nog- een bijzondere ervaring. Daar, op het dak van de spiegelbol, bevindt zich niet alleen een bos met 75 bomen, maar deze nieuwe landmark in de toch al prachtige skyline van de havenstad herbergt ook restaurant Renilde. Renilde staat onder leiding van de bekende Rotterdamse chefkok Jim de Jong.

Data:
19 t/m 22 mei 2022

Openingstijden:
Restaurant Renilde is geopend voor koffie of lunch – exclusief voor bezoekers van het depot – van dinsdag tot en met zondag. Op dinsdag en zondag van 11.00 tot 18.00 uur. Woensdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Reserveren voor koffie of lunch is niet nodig.

Renilde is, na sluitingstijd van het Depot open voor diner. Voorlopig van woensdag t/m zaterdag tot 23.00 uur. Reserveren kan via de website van het Depot.

Het dak is tijdens depot-openingstijden alleen toegankelijk met een geldig depotticket. Wanneer het restaurant tijdens avonduren geopend is, kan het dak ook worden betreden.

LOCATIE:

Depot Boijmans Van Beuningen
Museumpark 24
3015 CX Rotterdam